8. Sygdomsfri og jordens lykkeligste

Østerbro, den 21. oktober 2005

Kære Alle,

JEG ER RASK!!!!!
Og jordens lykkeligste….

Endelig kan jeg ånde lettet op. Jeg har været til den sidste omgang projekt Immundefekt og tyndtarmsmalfunktion, som jeg har deltaget i lige fra starten af min behandling. Et projekt som på sigt skal hjælpe andre, så de ikke skal igennem samme helvede som jeg. Her fik jeg svar på min sidste scanning. Den viste at intet var vokset siden sidst og det som er tilbage er arvæv. Måske forsvinder det, måske ikke. Men pyt med det, jeg kan intet mærke lige nu. Dette mareridt som har varet i ¾ år og fyldt hele ens hverdag, er nu slut. Bare tanken om det hele får mig til at græde. Men hvor er det fantastisk, at vi som familie igen kan få lov til at få en normal hverdag og bare være glade, men alligevel også meget uforståeligt lige nu. Jeg skal lige synke den gode nyhed og kan virkelig mærke en stor lettelse, i mit lille hjerte. Faktisk føles det lige nu som om jeg er blevet slået hårdt i hovedet, for jeg er meget træt og trænger til at sove en god nats søvn. Uden at være bekymret.

Jeg skal nu til kontrol hver 3. måned de næste 2 år og derefter hver 6. måned i 3 år. Jeg er måske blevet steril efter alt det her (har endnu ikke fået menstruation), men så kan jeg jo kun prise mig lykkelig over at vi har fået vores børn. Jeg er stadig lidt følelsesløs i fingerspidserne, men det har jeg efterhånden vænnet mig til. Det er blevet bedre efter jeg har fået negle igen. Mit hår vokser og har sin naturlige farve. Den skal der ikke ændres på, så meget respekt har jeg fået for de farlige kemikalier.

Jeg har det nu rigtig godt. Meget bedre end før jeg vidste jeg egentlig var alvorligt syg. Klarer det hele herhjemme med rengøring (ja, jeg har opsagt vores rengøringshjælp, da jeg selv vil), indkøb, børn osv. Kim rejser på fuld tryk igen og jeg kan nu endelig rejse med. Vi skal alle 4 til London i næste uge og ugen efter skal Kim og jeg til Budapest. 4 dages spa ophold på Hotel Gellert, det bliver bare så skønt.

Jeg træner på livet løs, da jeg virkelig var svundet i muskelmasse og havde mistet meget af min balance. Men det går heldigvis hurtigt den anden vej igen. Jeg har været meget træt, men nu er det hele normalt igen, hvis ikke bedre. Jeg har lært at sætte pris på nogle meget små ting som jeg før tog for givet og vil nu bare gerne have lov til at nyde mine 3 prinser og vores liv.
Denne mail bliver den sidste fællesmail. Jeg vil gerne takke jer alle for den opbakning og trøst I har givet mig og min familie. Det har hjulpet i en svær tid og har betydet utrolig meget.  Det vil vi aldrig glemme!

Kærligst fra Sine & Co.

PS: Rengøringen kom tilbage efter et par uger, men det var rart at jeg kunne selv!

 

Konrad, mor & Gustav
Mail to Sine Heide Siegfried Tilbage til forsiden Mail to Sine Heide Siegfried